Katuvalot palamaan yön yli syksyn pimeimpänä aikana

Keskustan katuvalot palavat toistaiseksi yli yön.Keskustan katuvalot palavat toistaiseksi yli yön.

Kuhmoisten teknisen lautakunnan tiistain kokouksessa käydyn keskustelun perusteella, sovittiin että keskusta-alueen katuvalot palavat toistaiseksi läpi yön. Tähän asti valot on säästösyistä sammutettu yön pimeimmiksi tunneiksi. Päätöksen toivotaan parantavan turvallisuutta keskustan liikekiinteistöjen läheisyydessä. Myös kuntalaisille öinen valaistus on varmasti ilouutinen ja turvallisuuden tunnetta lisäävä asia.

– Valot palavat toistaiseksi pimeimmän kauden ajan. Kun lumi tulee, tarkastellaan asiaa uudelleen, kertoo teknisen lautakunnan puheenjohtaja Eero Ikonen. Toivon, että myös taloyhtiöt tulevat mukaan ja tehostavat kiinteistöjensä pihavalaistusta yöaikana.

Kuhmoisten keskusta-alueen tievalaistuksen ohjauksesta ja ylläpidosta jo usean vuoden ajan käytännössä vastannut sähköasentaja Aki Sääskilahti, Sähkö-Ruokolahti Oy:stä lupaa, että valojen ohjaus saadaan  säädettyä vuorokauden kuluessa. Muutos koskee tievalaistusta Toritiellä, Sahanrannan ja Papinsaaren alueilla sekä Kokonniementiellä, Orivedentiellä ja Länkipohjantiellä. Siis kaikkialla siellä, missä aiemmin katuvalot sammuivat yöaikaan.

Tiina Siikanen

Be the first to comment on "Katuvalot palamaan yön yli syksyn pimeimpänä aikana"

Vastaa