Kuhmoisten Soran halli tuhoutui tulipalossa

IMG_6024

Kuhmoisten Sora Oy:n konehalli Kokonniementiellä on tuhoutunut viime yönä tulipalossa. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle aamuyöllä puoli kolmen aikoihin oli 700 neliön kokoinen peltihalli oli jo täyden palon tilassa. Sammutustöihin osallistui toistakymmentä yksikköä Kuhmoisista, Jämsästä, Padasjoelta ja Jyväskylästä.

– Hallin mukana paloi kaksi kuorma-autoa, trukki ja pyöräkuormaaja, mutta kaksi hallin pihalla ollutta kaivinkonetta saatiin pelastettua liekeiltä. Hallissa oli sisällä kaasupulloja, jotka räjähtelivät palossa, kertoo Keski-Suomen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Markku Mantere.

Hallissa oli lisäksi noin 2000 litran jäteöljysäiliö, jonka hajotessa jäteöljyä pääsi myös sadevesiviemäriin. Pelastuslaitos patosi viemärit, jotta jäteöljyä ei pääsisi valumaan Päijänteeseen. Henkilövahinkoja ei palossa aiheutunut.

Aamukahdeksalta palopaikalla oli jälkiraivaus käynnissä. Palon syttymissyystä ei ole tietoa tässä vaiheessa. Paikalle odotetaan poliisin ja pelastuslaitoksen tutkintayksiköitä.

Sari Heliövaara

Be the first to comment on "Kuhmoisten Soran halli tuhoutui tulipalossa"

Vastaa