Kuhmoisten asiamiesposti muuttaa Kippariin

Kuhmoisten asiamiesposti toimii tällä hetkellä vielä R-kioskin yhteydessä. Kuva: Anna Karhila

Kuhmoisten asiamiesposti muuttaa K-Market Kipparin tiloihin kevään aikana. Tällä hetkellä asiamiesposti toimii R-Kioskin yhteydessä, mutta kioskin toiminta loppuu huhtikuun lopussa.

– Asiamiesposti on tarkoitus siirtää meidän tiloihimme heti, kun saamme paikat sitä varten valmiiksi, K-Market Kipparin yrittäjä Markus Ahonen vahvistaa.

Kipparin tiloissa aloitetaan ensi viikon aikana remontti, jossa rakennetaan tilat tulevalle asiamiespostille. Nykyisten postipalveluiden lisäksi tiloihin tulee Postin pakettiautomaatti sekä ne Matkahuollon pakettipalvelut, joissa tehdään yhteistyötä Postin kanssa. Varsinainen Matkahuollon palvelupiste säilyy ennallaan Kuhmoisten Nesteellä.

Kipparin remontissa uusitaan myös K-marketin kylmäkalusteita sekä valaistusta. Postipalvelujen myötä Kippariin voi tulla tarvetta myös lisähenkilökunnalle.

– Tarkoitus kuitenkin on, että samalla kassalla voisi hoitaa sekä ruokaostokset että postiasiat. Se vaatii meidän tiloihin muutoksia, sillä paketteja ei voi lähteä hakemaan aina takahuoneesta, Ahonen summaa.

Anna Karhila

Be the first to comment on "Kuhmoisten asiamiesposti muuttaa Kippariin"

Vastaa