Jarkko Sumioinen on Kuhmoisten juhlavuoden yrittäjä

Kuhmoisten Vuoden 2018 yrittäjä on maatalousyrittäjä Jarkko Sumioinen Harmoisista. Valinta julkistettiin hetki sitten Yrittäjäjuhlassa, jota vietetään parhaillaan Sahanrannassa.

Kuhmoisten Yrittäjät ry halusi kunnioittaa valinnalla 150-vuotiaan maatalous- ja metsäpitäjän perinteitä ja muistuttaa siitä, mihin kaikki muu yritystoiminta pitäjässä pohjautuu.

Valinnassa painoi myös yrittäjän monipuolisuus. Sumioisten tilalla on kahden lypsyrobotin navetta, jossa on sata lypsävää ja toinen mokoma muuta karjaa. Lisäksi Jarkko Sumioinen pyörittää veljensä Raine Sumioisen kanssa Liekaiha Oy -nimistä yritystä, joka hoitaa muun muassa sakokaivojen tyhjennyksiä sekä liete- ja puutavarakuljetuksia.

Yritykset työllistävät yhteensä kolme vakituista työntekijää.

Maatalousyrittäjän aika riittää lisäksi yhteisten asioiden hoitamiseen kunnan luottamustehtävissä.

– Kunnanvaltuutettuna Jarkko on erittäin pidetty, harkitsevainen ja ottaa aina huomioon myös elinkeinotoiminnan näkökulman, kiittelee Kuhmoisten Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Eija Heinonen.

Juhlassa jaettiin lisäksi kaksi kunniamainintaa maatalousyrittäjille. Ne saivat Terhi ja Matti Unnaslahti Kissakulmalta sekä Iso-Ruolahden tila.

Lisää juhlatunnelmia ja Vuoden yrittäjän esittely ensi viikon lehdessä.

Sari Heliövaara

1 Comment on "Jarkko Sumioinen on Kuhmoisten juhlavuoden yrittäjä"

  1. erkki liehu | 7.10.2018 at 11:47 | Vastaa

    Hieno mies !

Vastaa