Kansanedustajat hehkuttivat Kuhmoista

Kesävierailulle tulleet Pirkanmaan kansanedustajat ihailivat keskiviikkona Kuhmoisten sataman näkymiä. Vasemmalla kokoomuksen Pauli Kiuru ja Harri Jaskari, oikeassa reunassa kristillisdemokraattien Sari Tanus ja kokoomuksen Sofia Vikman.

– Olette hyödyntäneet vahvuuksianne hienosti. Talousluvut ovat todella kovat, totesi kokoomuksen kansanedustaja Arto Satonen kuultuaan lyhyen tiivistelmän Kuhmoisten kunnan nykytilasta.

Ilmassa oli aitoa vaikuttuneisuutta, kun Pirkanmaan kansanedustajat vierailivat keskiviikkona aamupäivällä Kuhmoisissa kesäretkellään. Matkaan oli lähtenyt yhdeksän kansanedustajaa ja heidän lisäkseen puoluetoimistojen työntekijöitä ja Pirkanmaan liiton edustajia.

Ihailu vain kasvoi, kun retkeläiset jatkoivat Kuntalasta Puulonille tutustumaan siihen, kuinka maaseutupaikkakunnallakin voi pyörittää menestyvää yritystoimintaa. Kesäiseen satamaan saapuessa ilmeet olivat haltioituneita.

– Mielikuvani Kuhmoisista oli hyvä jo ennakkoon, mutta vierailulla se parani, kertoi kokoomuksen Sofia Vikman.

– Tämä on hyvä esimerkki siitä, että maaseudullakin voi olla tulevaisuutta, tuumi sinistä eduskuntaryhmää edustava Martti Mölsä.

Myös kokoomuksen Harri Jaskarin mielestä Kuhmoinen voisi toimia muille mallina siitä, kuinka reuna-alueella sijaitsevassa kunnassa voi olla hyvät palvelut. Hänen mielestään Kuhmoisten lukion sijoitus valtakunnallisissa vertailuissa kertoo siitä, että Kuhmoisissa on tehty jotakin eri tavalla kuin muissa pienissä kunnissa.

Päivi Hotokka

Lue ensi viikon lehdestä lisää siitä, millaisia terveisiä Pirkanmaan kansanedustajat lähettivät kuhmoislaisille.

Parikymmentä kesäretkeläistä vei Kuhmoisista iloista viestiä Pirkanmaan suuntaan.

Parikymmentä kesäretkeläistä vei Kuhmoisista iloista viestiä Pirkanmaan suuntaan.

1 Comment on "Kansanedustajat hehkuttivat Kuhmoista"

  1. Eero Ikonen | 8.8.2018 at 21:40 | Vastaa

    Hienoa!
    Nyt on Kuhmari oikealla linjalla; lyhyitä teräviä uutisia kotisivuille ja sitten seuraavassa lehdessä lisää!

Vastaa