Kuhmoisten erikoiskokeiden järjestäjät olivat tyytyväisiä ralleihin

Hayden Paddon
Hayden Paddon ajoi Hyundaillaan Neste-rallin 5:nneksi. (Kuva: Tuomo Hyttinen)

Neste-rallin Kuhmoisten erikoiskokeiden järjestäjien talkootyö palkittiin runsaalla osallistujamäärällä viime lauantaina. Pihlajakoskella pääsylipputilitykset olivat vielä tiistai-iltapäivänä tekemättä, mutta Tullan urheiluautoilijoiden puheenjohtajan Mira Pitkäniemen mukaan kävijöitä oli enemmän kuin viime vuonna.

– Tänä vuonna ajettiin lauantaina sopivaan aikaan päivästä. Varsinkin päiväkävijöitä oli paljon.

Myös Päijälässä kävijöitä oli vuotta 2015 enemmän. Päijälän erikoiskokeen valmistelutyöryhmän vetäjän Hannu Lahtisen mukaan lippuja myytiin 10 prosenttia viimevuotista enemmän. Lahtisen mukaan katsojalisäystä odotettiin jopa 30 prosentin verran.
Lisääntynyt katsojamäärä ei kuitenkaan näkynyt Päijälän myyntipisteissä, joissa kulutettiin saman verran rahaa kuin edellisessä Neste-rallissa.

– Joko ihmisten ostoskäyttäytyminen on muuttunut tai katsojilla oli omat eväät mukana. Olemme kuitenkin kohtuullisen tyytyväisiä ja pääsimme tavoitteeseemme, Lahtinen kertoo.

Molemmat erikoiskokeet keräsivät hyvää palautetta järjestelyistä. Päijälää kiiteltiin siisteydestä ja palveluista. Mira Pitkäniemen mieltä lämmittivät kiitokset liikennejärjestelyistä.

– Pysäköintipaikka oli Martti Korppilan pellolla Ruolahdella. Sieltä järjestettiin bussikuljetus katselupaikalle, Pitkäniemi kertoo.

Tuomo Hyttinen

Be the first to comment on "Kuhmoisten erikoiskokeiden järjestäjät olivat tyytyväisiä ralleihin"

Vastaa