Kuhmoisten kukkakauppa uudelle omistajalle

Saija Niininen on Kuhmoisten kukkakaupan ja hautauspalvelun uusi omistaja. Kuva: Päivi Hotokka

Kuhmoisten kukkakaupan ja hautauspalvelun uutena yrittäjänä aloittaa tänään lauantaina floristimestari Saija Niininen. Niininen on jo aiemmin työskennellyt kaupassa kesäisin ja sesonkiapulaisena.

Uusien haasteiden edessä päädyin laittamaan kukkakaupan myyntiin, aiempi omistaja Taina Hinskala kertoo.

Hinskala sanoo olevansa aivan ihmeissään siitä, että asiat loksahtivat näin helposti paikoilleen ja Niininen näki mahdollisuuden jatkaa yrityksen tarinaa. Naiset ovat tunteneet jo noin viidentoista vuoden ajan.

Taina on rakentanut aivan ihanan kukkakaupan tänne, ja tunnen jo vähän liikkeen asiakkaita. Tämä on kiva paikkakunta, joten ajattelin, että mikä ettei, Niininen perustelee päätöstään.

Niininen on aiemmin toiminut myymälänhoitajana silloisen Mäntsälän ammattiopiston kukkamyymälässä ja siirtynyt sieltä floristiikan opettajaksi. Viimeksi hän opetti toistakymmentä vuotta ammattioppilaitos Gradiassa Jämsässä. Parhaillaan hän opiskelee lisäksi tradenomiksi.

Kauppa siirtyy Taina Hinskalalta sellaisenaan, joten kokonaisuus säilyy ennallaan hautauspalvelua myöten ja puhelinnumero, sosiaalisen median kanavat sekä nettisivut pysyvät samoina. Niininen lupaa, että kukkakaupasta ja surupuolelta saa kaikkia samoja palveluja kuin aiemminkin.

Aloitan yrityksen rauhallisin mielin, kun paikka on tuttu. En aio suorittaa kaupassa valtavia muutoksia. Pientä tuunausta voin tehdä joskus, mutta ei nyt heti.

Päivi Hotokka

Lue aiheesta lisää keskiviikkona ilmestyvästä Kuhmoisten Sanomista.

Be the first to comment on "Kuhmoisten kukkakauppa uudelle omistajalle"

Vastaa