Kuhmoisten työväentalo viiden kauneimman joukkoon

Kuhmoisten työväentalo osallistui Suomen kaunein työväentalo -kilpailuun tällä kuvalla. Kuva Ulla Salmi.

Juttua päivitetty 16.3.2017 kello 18.05 – Kuhmoisten työväentalo ei ole voittaja, vaan vasta finalisti!

Kuhmoisten työväentalo on päässyt viiden kauneimman työväentalon joukkoon Demokraatti-lehden järjestämässä Suomen kaunein työväentalo -kilpailussa. Finaaliin pääsivät Kuhmoisten työväentalon lisäksi Vihdin kirkonkylän, Iisalmen, Forssan ja Uudenkaupungin työväentalot.

Kuhmoisten työväentalon ilmoitti kilpailuun mukaan Kuhmoisten työväenyhdistyksen puheenjohtaja Ulla Salmi, joka lähetti raadille puhelimellaan ottamansa kuvan. Hän uskoo, että finaaliin pääsyyn saattoi vaikuttaa se, että hän kertoi perusteluissa Kuhmoisten työväentalon virkeästä toiminnasta.

– Työväentalo on viime vuosina noussut taas eloon. Sen tapahtumiin ovat monen vuoden jälkeen löytäneet sekä paikkakunnan väki että ihanat kesäasukkaat, Salmi iloitsee.

Suomen kauneimman työväentalon valitseva Demokraatti on kerran viikossa ilmestyvä SDP:n äänenkannattaja, joka käsittelee laajasti muun muassa politiikkaa, työmarkkinoita, taloutta ja kulttuuria.

Työväentalokilpailu järjestetään Suomen itsenäisyyden stavuotisjuhlavuoden kunniaksi. Demokraatti tekee finaaliin päässeistä taloista kesälukemistoksi viisi tuhtia juttupakettia, joissa kutakin taloa – sen historiaa ja nykyisyyttä – esitellään kuvin ja sanoin.

Kun kaikki talot on esitelty, Demokraatissa annetaan äänestysohjeet ja lehden lukijat pääsevät valitsemaan Suomen kauneimman työväentalon.

Lue lisää Suomen kaunein työväentalo -kilpailusta keskiviikkona 22. maaliskuuta ilmestyvästä Kuhmoisten Sanomien numerosta.

Anna Karhila

3 Comments on "Kuhmoisten työväentalo viiden kauneimman joukkoon"

 1. Pentti Huokonen | 16.3.2017 at 15:52 | Vastaa

  Ei ollut yllätys. Tähän oli jo varauduttu. Oikealle talolle meni!

 2. Hei!
  Täsmennätte varmaan uutista. Kuhmoisten (kiistatta kaunis ja kaunein) työväentalo pääsi viiden finalistin joukkoon.
  “Demokraatti lähtee nyt kiertämään taloja ja tutustumaan niihin tarkemmin paikan päällä. Taloista tehdään kesälukemistoksi viisi tuhtia juttupakettia, joissa kutakin taloa – sen historiaa ja nykyisyyttä – esitellään kuvin ja sanoin. Kun kaikki talot on esitelty, annetaan äänestysohjeet ja te lukijat pääsette valitsemaan Suomen kauneimman työväentalon.” (Demokraatti 16.3.2017)

 3. Visa Tammi | 16.3.2017 at 18:04 | Vastaa

  Hei
  Kuhmoisten talo on finalisti viiden muun talon kanssa eli Kuhmoinen, Vihti kk, Iisalmi, Forssa ja Uusikaupunki. Kesän Demokraateissa tehdään juttu joka talosta. Sen jälkeen käydään äänestämään mikä viidestä on kaunein. Äänestys ohjee Demokraatissa kaikkien esittelyn jälkee kesällä

  Terveisin
  Visa Tammi
  Yksi esivalitaraadin jäsen

Vastaa