Lähes kaikki julkiset tilat kiinni

Kun kirjaston ovet sulkeutuvat keskiviikkona, myös hevoshistorianäyttely päättyy. Kuva: Anna Karhila

Kuhmoisten kunta sulkee keskiviikkona liikuntasalin, kuntosalin ja nuorisotilan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin suosituksen mukaisesti. Koulun tilat ovat ainoastaan opetuskäytössä.

Lisäksi kirjasto pidetään suljettuna. Kirjastolta voi noutaa etukäteen varattua aineistoa, mutta koska ovet ovat kiinni, varausten noudosta pitää sopia etukäteen. Varaukset tehdään keskikirjastot.fi-sivulla, sähköpostitse tai puhelimella.

Vastaavan kirjastonhoitajan Marjo Soinisen mukaan kevään kaltaista varausten omatoiminoutoa ei voida järjestää, koska lainausautomaatti on yläkerran remontin vuoksi pois käytöstä.

Kirjaston sulkemisen takia myös hevoshistorianäyttely päättyy viikkoa ennen suunniteltua, eikä kirjaston seuraava näyttely ala ennen tammikuuta.

Sairaanhoitopiirin suosituksessa kiristetyt rajoitukset ovat voimassa 21. joulukuuta asti, mutta sivistystoimenjohtaja Mikko Latvala kertoo, että Kuhmoisissa päädyttiin pidentämään sulkuja loppiaiseen asti käytännön syistä.

Lisäksi Jämsän työväenopiston joulutaukoa aikaistetaan alkamaan keskiviikkona, ja Jämsänjokilaakson musiikkiopisto siirtyy samaan aikaan etäopetukseen. Jämsänkosken uimahalli Koskikara on suljettuna 2.–21. joulukuuta.

Kuhmoisten kunnanviraston neuvonta palvelee normaalisti, mutta esimerkiksi tekninen toimi ja sivistystoimi palvelevat vain ajanvarauksella. Kunnanvirasto on suljettu 21.–31. joulukuuta.

Päivi Hotokka

Lue aiheesta lisää keskiviikkona ilmestyvästä Kuhmoisten Sanomista.

Be the first to comment on "Lähes kaikki julkiset tilat kiinni"

Vastaa