Rosellin pajaan jälleen murto

Rosellin paja kuvattuna joulukuussa 2018. Kuva: Sari Heliövaara

Rosellin puukkopajaan murtauduttiin jälleen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Valvontalaitteet tekivät hälytyksen noin varttia vaille viisi aamuyöllä.

Murtautuja pääsi sisälle ikkunasta pihan puolelta. Saaliiksi saatiin arvokkaita puukkoja vähintään 10 000 euron arvosta. Poliisin mukaan varastetun tavaran arvoa selvitetään edelleen.

Tekijä onnistui rikkomaan valvontakameran, mutta kameraan ehti tallentua yksi ihminen, jolla oli päässään karvareunuksinen huppu. Henkilön sukupuolta tai ikää ei poliisin mukaan pysty kuvasta päättelemään.

Murron jälkeen pihaan jäi syviä autonrenkaan jälkiä, joista voi päätellä, että paikalta on lähdetty pois lujaa. Poliisi tutkii rikosta törkeänä varkautena.

– Toivomme ilmoituksia, jos joku on huomannut noihin aikoihin esimerkiksi auton tulevan kovaa vauhtia vastaan, sanoo rikoskomisario Veli-Pekka Välisaari Sisä-Suomen poliisista.

Hän lisää, että tarkkana kannattaa olla myös netin myyntipalstoilla. Mikäli huomaa saman ihmisen myyvän suuria määriä Rosellin puukkoja, on syytä olla yhteydessä poliisiin.

Havainnoista voi ilmoittaa poliisille arkisin kello 8-16 numeroon 029 5414741 tai vihjenumeroon 029 5414811.

Edellisen kerran Rosellin tiloihin murtauduttiin tämän vuoden tammikuussa. Myös joulukuussa 2018 pajaan murtauduttiin.

Kuhmoisten Sanomat

Muokattu klo 10.31: Edellinen murto Rosellille tapahtui tammikuussa, ei joulukuussa.

Be the first to comment on "Rosellin pajaan jälleen murto"

Vastaa