Talovaltaajat Oy osti Karkjärven koulun

Talonvaltaajat Oy:n verkkosivuilla kerrotaan yrityksen muiden sijoituskiinteistöjen tilanteesta. Toukokuussa 2015 perustettu yritys on esimerkiksi kehittänyt Akaalta ostamastaan kiinteistöstä pienyrittäjien liikekeskuksen.

Viihdemaailmasta tuttujen Janne Katajan ja Aku Hirviniemen sekä heidän kolmen kaverinsa omistama kiinteistösijoitusfirma Talonvaltaajat Oy on ostanut Karkjärven vanhan koulun Kuhmoisista. Kaupat tehtiin helmikuun lopussa.

Viihdetaitelijat eivät suunnittele omaa toimintaa koululle, vaan etsivät tiloihin vuokralaisiksi yrityksiä tai yhdistyksiä. Muun muassa taikurina, juontajana ja näyttelijänä tunnettu Janne Kataja näkee rakennuksessa paljon mahdollisuuksia niin yritys- kuin harrastustoiminnallekin.

– Uskon siihen, että kohtuuhintaiselle siistille, korkealle tilalle isolla pihalla ja hyvällä sijainnilla on kysyntää.

Katajan mukaan sopivia tiloja olisi tarjolla vaikkapa lounasravintolalle, pitopalvelun valmistuskeittiölle tai marjamehustamolle.

­– Paikka sopisi erinomaisesti myös karavaanarialueeksi, hän ideoi.

Kataja lupaa vuokralaisille pientä markkinointitukea ja lisänäkyvyyttä.

– Jos vaikka Pirkon Paakari aloittaa meillä vuokralla, voimme vinkata omassa sosiaalisessa mediassamme ihmisiä poikkeamaan Kuhmoisissa.

Liiketilojen lisäksi rakennuksessa on seitsemän asuntoa, joissa on jo vuokralaiset.

Lue lisää kiinteistökaupasta ja uusien omistajien mietteistä keskiviikkona 12.4. ilmestyvästä Kuhmoisten Sanomien numerosta.

Sari Heliövaara

Be the first to comment on "Talovaltaajat Oy osti Karkjärven koulun"

Vastaa