Henkilöauto luisui hitaasti rekan eteen – kuljettaja kuoli

Henkilöauton ja yhdistelmäajoneuvon kolarissa 24-tiellä torstai-aamuna kuollut henkilöauton kuljettaja oli vuonna 1957 syntynyt mies. Onnettomuus tapahtui Arvajalla Kuhmoisten puolella kuntarajaa hieman kello 10 jälkeen.

Vuonna 1961 syntynyt mies ajoi tyhjää säiliörekkaa Jämsän suunnasta, kun hän huomasi, että vastaan tullut henkilöauto ajautui loivassa oikealle kaartuvassa mutkassa hiljalleen vastaantulevien kaistalle. Rekan kuljettaja väisti ajosuunnassaan oikealle pientareelle välttääkseen törmäyksen. Väistöstä huolimatta henkilöauto törmäsi rekan perävaunun vasempaan etukulmaan ja jatkoi matkaansa oikealle ojaan katolleen.

Poliisi totesi onnettomuuspaikalla tehtyjen tutkimusten perusteella, että törmäys oli erittäin voimakas. Tähän viittaavat erityisesti henkilöauton vauriot. Poliisin tiedossa ei toistaiseksi ole, että henkilöauton kuljettaja olisi ollut päihteiden vaikutuksen alaisena tai kuljettajan ajokunto olisi muuten oleellisesti huonontunut esimerkiksi sairaskohtauksen vuoksi.

Poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Henkilöauton kuljettajan kuoleman selvittäminen jatkuu kuolemansyyntutkintana.

Kuhmoisten Sanomat

Uutista päivitetty poliisin antamilla uusilla tiedoilla 26.4. klo 12.28.

Be the first to comment on "Henkilöauto luisui hitaasti rekan eteen – kuljettaja kuoli"

Vastaa