Mies ja nainen menehtyivät ulosajossa

Honkahovin suoralla valtatie 24:llä tapahtui ulosajo kello 13:n jälkeen keskiviikkona. Sisä-Suomen poliisin mukaan onnettomuudessa menehtyi kaksi henkilöä, mies ja hänen vaimonsa.

Onnettomuudessa Jämsän suunnasta tullut henkilöauto ajoi ulos tieltä ja päätyi katolleen ojaan. Pelastuslaitos joutui irrottamaan pariskunnan kulkuneuvosta. Autossa ei ollut muita matkustajia. Paikalla oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Poliisitutkinnan mukaan miehen kuljettama henkilöauto oli yllättäen ajautunut suoralla tieosuudella kulkusuunnassaan oikealle pientareen sorakaistalle ja sen jälkeen kaartanut jyrkästi vasemmalle yli vastaantulevan kaistan.

Alustavien tietojen perusteella tilanteessa ei ollut kyse ylinopeudesta. Poliisi selvittää vielä muun muassa, oliko alkoholilla osuutta asiaan, aiheutuiko onnettomuus autoon tulleesta teknisestä viasta tai saiko kuljettaja tilanteessa sairaskohtauksen.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Valtatie 24 suljettiin onnettomuuden tapahduttua aluksi kokonaan liikenteeltä, mutta kello 15 aikaan yksi kaista saatiin avattua.

Kuhmoisten Sanomat

Muokattu 28.7. klo 15.05: Päivitetty uusimmat tiedot
Muokattu 29.8. klo 10.25: Päivitetty tiedot poliisitutkinnasta

Be the first to comment on "Mies ja nainen menehtyivät ulosajossa"

Vastaa