Mies ja nainen vangittiin epäiltynä murroista

Poliisipartiot tulevat jatkossa Kuhmoisiin Kangasalan suunnalta. Kuva Päivi Hotokka.

Poliisi on tavoittanut Piilin kelloliikkeen ja Harmonia-kalusteen murroista epäillyt kaksi henkilöä. Vuonna 1976 syntynyt tamperelainen mies ja vuonna 1991 syntynyt tamperelainen nainen vangittiin sunnuntaina. Heidät saatiin kiinni Tampereella.

Mies vangittiin todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä ja nainen syytä epäillä rikoksesta -perusteella. Tämän vuoksi nainen voidaan pitää vangittuna viikon ajan, ellei uusia todisteita häntä vastaan ilmene. Syytteiden nostamisen määräaika on 5. maaliskuuta.

Rikoskomisario Veli-Pekka Välisaari Sisä-Suomen poliisista kertoo, että anastettua omaisuutta, pääasiassa kelloja ja koruja, on edelleen kateissa yli 10 000 euron arvosta. Vangitun miehen hallusta löytyi kuitenkin pari korua, muun muassa ranneketju.

Välisaaren mukaan edelleen tutkitaan, liittyykö rikokseen muita henkilöitä, jotka olisivat esimerkiksi käsitelleet varastettua omaisuutta.

Jämsän ja Tampereen poliisilaitokset jatkavat tutkintaa yhdessä, jotta varastettujen esineiden jäljille päästäisiin. Myös teknisen tutkinnan tuloksia odotellaan.

Piilin kelloliikkeeseen murtauduttiin tapaninpäivänä ja sieltä vietiin kymmeniä kelloja, hopea- ja kultaketjuja sekä Rosellin puukkoja. Murtautujat pääsivät liikkeeseen sisään takaoven kautta. Jouluaaton ja joulupäivän välillä varkaat kävivät Harmonia-kalusteessa, josta vietiin käsityökoneita. Murtautujat rikkoivat portin ja takaoven lukot.

Päivi Hotokka

Be the first to comment on "Mies ja nainen vangittiin epäiltynä murroista"

Vastaa