Murto keskeytti kahvilan toiminnan

Kahvilaan tunkeuduttiin takaoven kautta. Keskiviikkona ovi oli suljettu tilapäisellä salvalla. "Jos kaipaat rahaa, niin tässä on kaikki", lukee yrittäjän viestissä murron tekijälle. Lappuun on teipattu yhden sentin kolikko.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä kahvilan tiloihin tehty murto poltti yrittäjä Sari Liehun päreen lopullisesti. Hän laittoi Sarin Kotikahvilan ovet kiinni, eikä ole tietoa, milloin kahvila jälleen avautuu.

– Ovet pysyvät kiinni niin kauan, kunnes tekijä tai tekijät ilmoittautuvat minulle ja poliisille tai kunnes löytyy uusi yrittäjä.

Takaoven kautta tehty murto havaittiin varhain tiistaiaamuna. Valvontakameroista näkyy, että kahvilan etuikkunoista katselee joku sisälle yhden aikaan yöllä. Kameraan tallentunut hahmo on hoikka ja olemukseltaan nuoren oloinen.

Yrittäjän jaksaminen loppui, koska tämä oli jo neljäs kerta vuoden sisään, kun kahvilan tiloissa tapahtui ilkivaltaa. Viime syksynä tehtiin ensin murtoyritys ja seuraavana yönä päästiin sisälle. Heinäkuussa etuoven lasi rikottiin.

– Murto on aina muutakin kuin oven rikkominen. Se on kova paikka henkisesti, Liehu sanoo.

Vaikka kahvila pidetään kiinni, Liehu tekee tilaustyöt sovitusti.

Päivi Hotokka

Be the first to comment on "Murto keskeytti kahvilan toiminnan"

Vastaa