Petri Liehu on Kuhmoisten Vuoden yrittäjä

Vuoden yrittäjänä palkittu Petri Liehu vaimonsa Ulla Laurilan kanssa Kuhmoisten yrittäjien puheenjohtajan Eija Heinosen haastateltavan Yrittäjäjuhlassa. Kuva: Sari Heliövaara.

Vuoden 2016 yrittäjä Kuhmoisissa on metsäkoneyrittäjä Petri Liehu Päijälästä. Vuoden yrittäjä julkistettiin hetki sitten Kuhmolan yrittäjäjuhlassa.

Kuhmoisten Yrittäjät ry halusi palkita tänä vuonna sivukylällä toimivan metsien hiljaisen puurtajan, jonka työ ei ole samalla tavalla näkyvää kuin keskustan palveluyrittäjien.

– Metsätalous on yksi Kuhmoisten kivijaloista ja Petri Liehu Oy merkittävä ja iso toimija alalla. Petri on lisäksi erittäin pidetty työnantaja, jota on ehdotettu jo aiemmin palkittavaksi, perustelee Kuhmoisten Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Eija Heinonen valintaa.

Petri Liehu Oy toimii Koskitukki Oy:n sopimusyrittäjänä, ja korjaa yhtiön leimikoita lähinnä Kuhmoisissa ja Padasjoella. Korjuuketju työllistää yrittäjän itsensä lisäksi kolme vakinaista ja yhden osa-aikaisen työntekijän.

Yrittäjäjuhlassa muistettiin muitakin kuhmoislaisia yrittäjiä. Vuoden nuorena yrittäjänä palkittiin Sahanrannan ravintolayrittäjä Leena Hattunen ja innovatiivisena nousuyrittäjänä Puulon Oy. Erikoismaininnan saivat Sarin Kotikahvilan Sari Liehu ja Nesteen Kari Paajanen. Lisäksi yrittäjät kiittivät hyvästä yhteistyöstä Kuhmoisten Osuuspankin väistynyttä toimitusjohtajaa Teemu Sarhemaata.

Sari Heliövaara

Be the first to comment on "Petri Liehu on Kuhmoisten Vuoden yrittäjä"

Vastaa