Sisustustarvikkeen halliin sekatavarakauppa

Orivesiläiset Arto ja Kirsi-Minna Koskela avaavat touko-kesäkuussa sekatavarakaupan Sisustustarvikkeen entiseen halliin torin laidalle. Kuva: Sari Heliövaara

Kuhmoisten Sisustustarvikkeen jäljiltä syksyllä tyhjilleen jääneeseen halliin aukeaa uusi kauppaliike touko-kesäkuun vaihteessa.

Kauppahuone Koskelan yrittäjinä aloittavat orivesiläiset Kirsi-Minna ja Arto Koskela. Kirsi-Minna Koskela luonnehtii torin laidalla palvelevaa myymälää sekatavarakaupaksi.

– Myyntiin tulee rautakauppatuotteiden lisäksi käyttö- ja kodintekstiilejä, kodin tavaraa, kenkiä, leluja, käsityötarvikkeita, kosmetiikkaa sekä paperi- ja toimistotavaraa.

– Yritämme palvella mahdollisimman hyvin pienrakentajan ja mökkiläisten tarpeita, sanovat Koskelat.

Uudet kauppiaat lupaavat kuunnella herkällä korvalla asiakkaiden toiveita myyntiartikkeleista.

Avajaiset ennen Kiepsausta

Ennen kuin Koskelat pääsevät avaamaan liikkeen ovet, on vuokratiloissa edessä massiivinen siivousurakka.

– Avajaispäivä on joko toukokuun lopulla tai viimeistään Kiepsauksen alla.

Tällä hetkellä parilla on hoidettavanaan toinenkin liike, Kirsi-Minnan isän omistama Uskon Löytötori Vääksyssä. Usko Saarinen perusti ensimmäisen myymälänsä vuonna 1975 juuri Kuhmoisiin. Kirsi-Minna oli liikkeessä kesätöissä 12-vuotiaana.

Koskeloilla ei ole aiempaa yrittäjätaustaa. Molemmat ovat työskennelleet pitkään Alma Manulla logistiikkapuolen tehtävissä. He toimivat tiiviisti myös naisten mestaruusliigassa lentopalloa pelaavan Oriveden Ponnistuksen taustajoukoissa.

Sari Heliövaara

Lue aiheesta lisää torstaina 25.4. ilmestyvästä lehdestä.

Be the first to comment on "Sisustustarvikkeen halliin sekatavarakauppa"

Vastaa