Vetoomus kirkollisten ilmoitusten puolesta allekirjoitettavissa myös netissä, kirjastossa ja Kädentaitajissa

Torstaituvasta alkunsa saaneessa vetoomuksessa on noin 35 nimeä.

Hollolan seurakunnalle esitettävä vetoomus kirkollisten ilmoitusten julkaisemisen jatkumisesta Kuhmoisten Sanomissa on keskiviikosta 18. tammikuuta alkaen allekirjoitettavissa torstaituvan lisäksi Kuhmoisten kirjastossa ja Osuuskunta Kädentaitajien myymälässä.

Tiistaiaamuna perustettiin myös sähköinen nettiadressi, jonka oli iltapäivään mennessä allekirjoittanut 14 ihmistä. Sähköisen adressin voi allekirjoittaa osoitteessa www.adressit.com.

Vetoomuksilla ja adressilla vastustetaan Hollolan seurakunnan päätöstä, että kirkolliset ilmoitukset julkaistaan 15. tammikuuta alkaen vain seurakunnan omassa Kirkonseutu-lehdessä. Hollolan seurakunnan päätäös tarkoittaa, että Kuhmoisten Sanomissa ei julkaista enää esimerkiksi kuolleiden, kastettujen ja avioliittoon vihittyjen nimiä. Samoin kirkon tapahtumista ilmoituksia julkaistaan Kuhmoisten Sanomissa vain suurempien juhlien yhteydessä.

Kirkonseutu-lehti jaetaan ilmaisjakeluna Hollolan seurakunnan alueella asuville kirkon jäsenille. Esimerkiksi Kuhmoisten vapaa-ajanasukkaat ja muut Hollolan seurakunnan alueen ulkopuolella asuvat eivät ole lehden jakelun piirissä, eivätkä kirkolliset ilmoitukset ja tiedot seurakunnan tapahtumista siten tavoita heitä.

Be the first to comment on "Vetoomus kirkollisten ilmoitusten puolesta allekirjoitettavissa myös netissä, kirjastossa ja Kädentaitajissa"

Vastaa